Share this post on:

Riihimäellä järjestetään Kansainväliset Erämessut kahden vuoden välein ja kesäkuussa 2018 tapahtuma kerää jälleen kymmenettuhannet messuvieraat neljäksi päiväksi tutustumaan metsästykseen, kalastukseen ja retkeilyyn. Luonnossa liikkuminen ja retkeily kasvattavat suosiotaan ja se näkyy myös messujen tarjonnassa, jossa outdoor on vuodesta toiseen aina vaan vahvemmin esillä.

Palaveerasin keskiviikkona messujen toimitusjohtajan Ninni Mannisen kanssa ja voin nyt ylpeänä kertoa, että isännöin messuilla retkeilyn ohjelmalavaa. Kaksi vuotta sitten Riihimäellä juonsin Nuotiopiirin alueelle rakennettua Kotalavaa ja tämän vuoden keväällä myös Tampereen OutdoorErä-messuilla. 


IMG_5138.JPG

Ensi kesäkuussa Riihimäen urheilupuiston koivikkoon nousee esiintymislava, jossa jokaisena messupäivänä tarjoillaan monipuolista ohjelmaa. Lavalla kerrotaan retkeilyvälineistä ja outdoorelämästä. Siellä jaetaan paljon hyviä sekä hyödyllisiä vinkkejä ja niksejä. Päivittäin lavalle saadaan vieraiksi useita kiinnostavia esiintyjiä. 

Retkeilyn ohjelmalava ympäristöineen tulee olemaan houkutteleva rentoutumispaikka, keskellä messualuetta. Tarjolle tulee runsaasti erilaisia ruokaherkkuja ja pienpanimotuotteita, joita nautiskellen voi seurata lavaohjelaa. Tämä on Suomessa jotain aivan uutta ja mahtavaa. 


IMG_5135.JPG

Ninniltä saamani pesti on iso luottamus ja on hienoa päästä tekemään se juuri Erämessuilla, jolla on pitkät perinteet ja se mielletään ehdottomasti alan johtavaksi tapahtumaksi Suomessa. Ryhdyn heti innolla suunnittelemaan lavan ohjelmasisältöä ja yritän saada siitä mahdollisimman monipuolisen ja kattavan. Hommaan tulen tarvitsemaan hyviä yhteistyökumppaneita, jotta messuvieraille tarjottavasta ohjelmasta saadaan korkealuokkaista. Asiasta kiinnostuneet voivat ottaa minuun suoraan yhteyttä: joppe@retkinikkari.fi

Jo nyt kannattaa laittaa 7. – 10. Kesäkuuta kalenteriin ja suunnata Riihimäelle viettämään yksi tai useampi upea messupäivä retkeilyn, kalastuksen ja metsästyksen parissa.

 


IMG_5134.JPG

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.