Teen outdoor-alalla koulutus- ja konsulttitöitä sekä toimin muissakin retkeilyyn liittyvissä asiantuntijatehtävissä.

Tuote-esittelijänä tai tilaisuuksien juontajana olen saanut hyvää palautetta luontevasta esiintymisestäni ja kiitosta laajasta tietämyksestäni. Pystyn vastaamaan kinkkisimpäänkin kysymykseen retkeilyn ja retkeilyvälineiden saralta.

Olen vuosien varrella pitänyt kymmeniä tuotekoulutuksia ja perehdyttänyt retkeilyvälinemyyjiä sekä muita ryhmiä retkeilyn ja varusteiden saloihin. 

Pitkä kokemukseni alalla tuo luotettavuutta koulutuksiin, missä tutustutaan varusteiden ominaisuuksien ohella myös käyttötarpeeseen. Perehtymisen jälkeen opetellaan valitsemaan välineet erilaisille käyttäjille.

Koska olen työurani aikana hankkinut kokemusta jälleenmyyjäliikkeestä, toiminut yhteistyössä maahantuoja- ja valmistajaportaan kanssa ja ollut myös kuluttajan asemassa, ovat myyjille pitämäni koulutukset käytännönläheisiä ja laaja-alaisia.

Otan mielelläni vastaan työtarjouksia retkeily- ja tuotekoulutuksista. Kurssit, perehdyttämiset ja muu ohjelma räätälöidään helposti asiakkaani tarpeisiin. Ohjelma- ja juontokeikat, tapahtumien järjestäminen sekä metsäretket nuotio- ja keitinruokailuineen ovat myös tuotteitani.