RETKINIKKARI TUOTTEET

Retkinikkarin myyntituotteet ovat tarkasti harkiten valittuja varusteita tai muuten mielenkiintoisia tuotteita. Hillitty tuotepaletti vaihtuu tarpeen mukaan, mutta kaikkia välineitä yhdistää laatu ja luotettavuus. 

FinnRover-merkin alla on laajaa kiinnostusta herättäneet louteet. Vanha suomalainen avotulimajoite on herätetty henkiin ja myydään nyt muutaman erilaisena versiona. Valinnanvaraa on materiaaleissa ja yksityiskohdissa, mutta hengeltään louteet ovat niiden alkuperäisten kehittäjien mukaisia. 

Muussa valikoimassamme on niin perinteisiä eräperinnetuotteita, kuin nykyaikaisia retkeilyvälineitäkin. Tarjolla on myös Retkinikkari-tuotteita ja pieniä erikoistuotteita. Retkinikkarin puodin valikoimassa on vaiheluita ja osa tuotteista on vain tilaustavaraa.  

FinnRover Loue M34

Loue M34 (Järvinen) on tuhdista valkoisesta puuvillasta, nahkavahvikkein tehty perinnemalli. Se henkii aikaa, jolloin A.E. Järvinen kirjoitti louteesta Metsästys- ja Kalastuslehdessä. M34 on malliston painavin (3,3kg), mutta tarjoaa varmasti autenttisen tunnelman avotulen loisteessa.   

Faktat: Tuhti puuvillainen 2-hengen malli, 265g/m2, 285 cm,  3,3kg.

Hinta: 575€ 

Tilaukset ja tiedustelut: joppe@retkinikkari.fi

FinnRover Loue M64

Loue M64 (Kemppinen) on vihreästä Nylon Taffetasta valmistettu Kemppisen jäämistöstä löydetyn mallin upeasti mukailtu kopio. Myös siinä on tyyliin sopivat nahkavahvikkeet. Kun alkuperäinen Laila Kemppisen ompelema loue oli kauttaaltaan ruskeaa nailonia, on tässä mallissa hopeoitu sisäpuoli.

Faktat: Kevyt 2-hengen malli. Nylon Taffeta, 70g/m2, 286cm, 1kg.

Hinta: 219€ 

Tilaukset ja tiedustelut: joppe@retkinikkari.fi

FinnRover loue M94

Loue M94 (Corander) on vankasta polyesteristä valmistettu kookkaampi malli, jonka mitat ovat erätaitokouluttaja Nalle Coranderin neljälle hengelle tarkoittamasta mallista. Tässäkin louteessa on hopeoitu sisäpinta ja nahkaiset vahvikkeet.

Faktat: Polyester.  Isompi 2-4 -hengen malli. 130g/m2. 330cm. 2,5kg.

Hinta: 315€ 

Tilaukset ja tiedustelut: joppe@retkinikkari.fi

FinnRover Loue M16

Loue M16 (Retkinikkari) on puuvillapolyesterikankaasta (vanha armeijan sissitakin lumipuolikangas) valmistettu erinomainen perinteitä noudatteleva uutuus. Kangas on repeytymistä kestävää ripstoppia ja vahvikkeet muista poiketen muovia.

Hinta: 299 €

Tilaukset ja tiedustelut: joppe@retkinikkari.fi

FinnRover Loue M20 (Base Camp)

Loue M20 Finnrover (Base Camp) on valmistettu laadukkaasta valkoisesta ripstop puuvilla-polyesterista. Louteen kiinnityspisteiden vahvikkeina on käytetty perinteitä kunnioittaen laadukasta nahkaa. Tämä suuri Loue on tunnelmallinen majoite eräperinteitä arvostavalle metsään tai kotipihalle.

M20 Base Camp eli jättikokoinen loue on suunniteltu käytettäväksi suuremmalle porukalle, esimerkiksi perusleirissä olevaksi ruoanvalmistussuojaksi. Erähenkisten juhlien järjestäiseen tai ihan vain omalle pihalle retkeilyhenkiselle grillaajalle.

Voit ripustaa louteen yläosan puuhun tai oksaan, tarvitset myös pitkään ja tukevaan keskisalkoon (350 cm) joka voi olla puuta tai metallia. Keskisalon päästä loue kiinnitetään puuhun Piipponarulla ja kiristetään tuotteen mukana tulevilla Quicklok-soljilla. Helma kiinnitetään maahan kiiloilla (myydään erikseen).

Materiaali: puuvilla-polyesteri, eli polycotton 50/50 ripstop, 165g/m2
Paino: 2.75 kg
Korkeus: 390 cm
Kankaan leveys 630 cm
Tarvittavan keskisalon pituus 350 cm

Hinta: 379 €

Tilaukset ja tiedustelut: joppe@retkinikkari.fi