Share this post on:


IMG_4390.JPG

Sähläsin ja tiputin hyvin palvelleen Leatherman Signal -monitoimityökaluni kalliolle. Eihän laatutuote tuosta pahakseen ottanut, mutta pihtien kahvaan integroitu tuluspuikko napsahti poikki. Itseasiassa se ei puikon käyttöä olisi estänyt. Se tarjosi edelleen hyvää kipinää, kun sitä raapi työkalun terällä. Harmitti se silti ja halusin Signalini ehjäksi. Selvittelin vähän asiaa ja ilokseni tuo oli aitona Leatherman-varaosana saatavissa. Palikkahan on muovia ja itse puikko on siihen tiukasti kiinnitettynä. Sama keltainen osa toimii myös vihellyspillinä. Tilasin osan ja tänään se tuli.


IMG_4391.JPG

Leathermanilla on hyvä takuu, mutta kun tuo rikkoontuminen oli selvästi itse aiheutettu, niin en lähtenyt sitä takuuseen edes yrittämään. Ja kun osa oli irtonainen ja itse vaihdettavissa, oli se selkeintä hankkia itse, eikä lähettää koko laitetta huoltoon. Aika harvoinhan Leathermanin takuuseen tarvitsee edes turvautua, mutta letukan omistajien on silti hyvä tutustua miten homma toimii.  

Nyt on osa vaihdettu ja työkalu valmiina käyttöön. Säästin sen vanhan osan, koska eihän sitä koskaan tiedä milloin Signal putoaa jälleen. Pääsee sillä vanhalla tuluspuikolla taas vähän eteenpäin, ennen kuin saan uuden osan tilattua. 


IMG_4384.JPG

Tuossa on kopio Nordic Trailin sivuilta Leathermanin takuu- ja huolto-ohjeista:

Leatherman-monitoimityökalut

Mikäli 25 vuoden kuluessa ostopäivästä havaitset Leatherman-työkalussasi joko materiaali- tai valmistusvirheen, palauta pelkkä työkalu ilman koteloa Nordic Trailiin (emme voi ottaa vastuuta työkaluista, jotka eivät saavu meille, joten voit halutessasi kirjata lähetyksen). Tämä takuu ei koske työkalun väärinkäyttöä, siitä seuraavia vikoja, Tool Adapterin vaihtokärkiä, kotelon tai värin kulumista. Suosittelemme, että vaihdat työkalun kotelon tarvittaessa. Pyrimme korjaamaan takuukorjaukseen tulevan tuotteen samana päivänä kun se saapuu takuuhuoltoomme. Seuraavana päivänä tarkistamme korjatun tuotteen toimivuuden ja lähetämme tuotteen takaisin asiakkaalle. Mikäli tuotteeseen ei löydy varaosia, voidaan tuote korvata vastaavalla tuotteella. Jos varaosien puutteen vuoksi takuuhuoltoon lähetetty Leatherman-monitoimikalu vaihdetaan, ei rikkinäistä työkalua ole mahdollista palauttaa.

Takuuhuollon osoite: Nordic Trail Oy PL 2227 96201 ROVANIEMI

Lisätietoja huoltoon liittyvistä asioista saatte arkisin klo 8–16 puhelimitse numerosta0207 310 435tai sähköpostitse osoitteesta huolto(at)nordictrail.fi

https://www.nordictrail.fi/index.php/tuotetakuu/


IMG_4393.JPG

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.