Share this post on:

Kolmas vuosi Partioaitan bloggarina lähenee loppuaan. Olen kirjoitellut erilaisia retkeilyaiheisia juttuja kerran kuussa. Blogihommat jatkuvat sujuvasti ensi vuonnakin.

Blogeissani olen tutustuttanut lukijani erilaisiin retkeilyvälineisiin ja yrittänyt antaa hyödyllisiä vinkkejä luonnossa liikkumiseen ja pärjäämiseen. Paljon olen muistellut menneitä ja kaivanut albumeistani omia retkeilykuviani vuosien varrelta. Itse olen kokenut mielenkiintoiseksi vertailla vanhoja varusteita nykyaikaisiin ja luoda sitä kautta linkkiä perinteisiin ja juuriimme. Kahden viimeisen vuoden ajan olen ryydittänyt blogiani videolla.

Istuimme tänään Partioaitan verkko-osaston kanssa hyvää palaveria ja ilokseni voin kertoa, että blogijuttuni ja videoni ilmestyvät myös ensi vuonna ”Aitan” kanavissa. Käykää lukemassa:

https://www.partioaitta.fi/blogi 


IMG_4187.JPG

Share this post on:

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.