Share this post on:

Helsinkiläisen luontopainotteisen päiväkodin lapset olivat vanhempineen järjestämässä yöretkeä päiväkodin pihalle. He olivat kuulleet Suomen Erätaito Ry:n Retkiyöhaasteesta ja halusivat lähteä mukaan keräämään yöpymisiä neljän vuodenajan ajalta.

Minut pyydettiin mukaan kertomaan Retkiyöhaasteesta ja muosta retkeilyjutuista. Polttelimme risukeittimiä ja lapset paahtoivat vaahtokarkkeja liekissä. Ilta meni nopeasti ja pian pienten retkeläisten silmiä alkoi uni painaa. He painuivat telttoihinsa ja minä lähdin kotiin.

Sain aamulla viestin, että lapset olivat olleet aivan innoissaan, kun olivat kukin aamupalalla saaneet jättämäni Retkiyöhaastemerkit ja -suorituskortit. Retkeilyn vie eteenpäin ja mitä nuoremmasta sen aloittaa, niin luontevammin se sujuu.

 


22768384_10203595037153731_822698035_o.jpg

Share this post on: